DIY Kjøkken inspirasjon...

 

Jeg henter det meste av min inspirasjon fra google og Pinterest. Det kan ikke bli enklere. Jeg leter etter farger og blikkfang som jeg liker samt smarte løsninger som kan endre hele funksjonen i et prosjekt. Med Leelou sitt rom var det all den skulte lagringsplassen som ble esset.

På kjøkkenet denne gangen ble det det rullende skapet ved kjøleskapet som ble favoritten. Det er også viktig å huske på at for hver ting man tar bort må man lage et nytt sted hvor det som var der kan være. Utfordringen med ombyggingen av kjøkkenet ble derfor å finne kompensasjon for å fjerne to store skap og en hylle under benken med plass til både oppbevaring og resirkulerings kasser. Ved å lage hyller over benken hvor det før ikke var noe delte jeg av kjøkkenet mer og laget to store hyller. Den ene et tildekt, dermed skjult fra stua og den andre gir en litt luftig følelse siden man ser igjennom den. Resirkulerings kassen ble byttet ut med en kul sak fra kremmerhuset. En hvit lakkert stål kasse med lokk som rommer godt med tomflasker og lignende. Løsningen for å fjerne et underbenkeskap var o sette inn et trancher bord. Jeg må innrømme at det var litt flaks med målene, men også litt iskald beregning. Etter som jeg fjernet et hjørneskap og en vinhylle, fikk jeg akkurat plass til kjøleskapet og det stående tørrskapet før første overskap kom. Dette gav meg akkurat den åpningen jeg trengte under benken til trancher bordet.

 

Jeg kan anbefale bladet Retro, du kan finne det på Narvesen samt KK Living og ellers andre interiørblad når det har en stil du liker. Apropos det, syns det ser ut til at de mener man skal skifte stil med trendene hele tiden ? hah, veldig morsomt!  

Pinterest.com er jo en selvfølge!

Houzz er en super app til ipad som man ikke kommer utenom dersom man skal være kreativ i hjemmet.

Ellers er mine tips enkle; bruk lim og godt verktøy. Kjøp skruer på biltema, de er billige og det følger med bits. Obs bygg har flinke ansatte. Det var rå artig å ha en ?personal shopper? der. Ikke vær redd for å bruke farger. Du kan alltids male på nytt! Åh ja, og ALT kan males J

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Om meg og bloggen...

    Blogg om familielivet, mine besettelser og irritasjoner. Studenthverdagen og ikke minst Tromsø. Bloggen trenger alltid tips og tilbakemeldinger, så send meg gjerne en epost! (Link under) Kort om meg... 29 år, student, mamma, nabokjerring og handy woman. Jeg elsker retro, second hand, 50-talls og rockabilly stil. Er EKSTREMT kresen, men lett å distrahere med noe som får øynene til å glitre. Bor i Tromsø, studerer historie, gift med drømme mannen! Navn på nettsiden

Kategorier

Arkiv

hits