Ja... da var det bare å spare!Vi har en grå retro sofagruppe, men bordet vi har brukt til den passer ikke. Vi har et stort, helt firkantet jysk bord. VI kjøpte det til den forigesofaen vår da det var billig og greit. I det siste har jeg trålet rundt på nettet etter nytt eller brukt som kunne passe. Det største problemet med det vi har nå er de spisse hjørnene.. outch. Stolene blir stående helt feil og man må drive å skubbe på dem for å komme til. Så kom dette for salg hos Skeidar. Herlig retro stil som passer perfekt. I tillegg er det eik som de andre møblene våre og har en snerten hylle slik at jeg kan sette pc eller bøker..kanske striketøy under. Prisen var fin ca 2500, så nå er det bare å spare :)

Her er orginalen (bildet funnet på finn.no):

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Tromsø

Bloggen inneholder hverdagslige eventer og utspill som kommer fra meg personlig med mindre noe annet er spesifisert. Jeg har mange tema som kan komme ut i uregelmessige utsprang (merk: kategorier). Kort om meg: Jeg bor i Tromsø og studerer historie ved UIT. Jeg er gift, har et barn og to katter. Jeg er optatt av retro interiør, men er veldig kresen på hva jeg selv kjøper. Selv om noe er fint eller rett awsome betyr det ikke at jeg kaster meg over visa kortet av den grunn. Har så langt delt litt av mitt og litt av det som fremdeles er i butikkene for de andre intresserte. På mote siden er det rockabilly som deles. Personlig er jeg veldig intresert i vitenskap og teknologisk utvikkling. Jeg er ateist og eneste grunnen til at jeg nevner det er for å forklare en den av min ivrige utspill på bloggen. Jeg har de siste årene gått fra å ikke helt bry meg om hva andre tror og mener til å bli en ganske "angry atheist",dog ikke helt fullt ut enda) Dersom noen har innvendinger eller kommentarer er det helt supert så lenge de ikke rettes mot meg eller mione personlig.

Om meg og bloggen...

    Blogg om familielivet, mine besettelser og irritasjoner. Studenthverdagen og ikke minst Tromsø. Bloggen trenger alltid tips og tilbakemeldinger, så send meg gjerne en epost! (Link under) Kort om meg... 29 år, student, mamma, nabokjerring og handy woman. Jeg elsker retro, second hand, 50-talls og rockabilly stil. Er EKSTREMT kresen, men lett å distrahere med noe som får øynene til å glitre. Bor i Tromsø, studerer historie, gift med drømme mannen! Navn på nettsiden

Kategorier

Arkiv

hits