Interiør-nips... en ny ugle eller to....Det er rart å se hvordan smaken min har utvikklet seg de siste fem årene. Bort med alt det svarte og inn med fargene. Første som kom inn på paletten var rødt med hvite prikker, så kom retro og 40/50-talls inspirerte møbler og interiør, nå er det grønt og ugler som har gjordt et kraftig inntog. Men alt dette har alltid vert en del av hjemmet, det har bare ikke lat seg gjøre etter som butikkene ikke hadde de tingene jeg ønsket. Så kom det. Kremerhuset, Britts butikk, Åhlens, Edel osv... Finn.no har mye pent til greie priser, men det meste jeg finner der er sør på og da blir frakten så ufattelig kostbar. Så ting tar tid. Nå og da finner jeg noe jeg har sett på nett i en av de lokale butikkene. Slik som denne sugerørholderen fra Britts. Jeg vurderte og kjøpe en fra Retro Planet, men igjen frakt, toll og moms i tillegg til at den er av glass. Så nå har jeg alt av bord tilbehør foruten om noe å variere med og en kul brødkurv. Jakten fortsetter. Jeg er veldig kresen, liker det som er stilrent og ikke skrikende. Kan godt ha en flamingo på noe men ikke en knall rosa en med... Da er det vanskelig å finne ting man liker som man kunne tenke seg å ha hjemme oppe i allt som er litt overdrevent og voldsomt av det som er å finne på markedet. Jeg kjøper ikke cupkake printede bokser ol. heller ikke shabby, men quirky og subtilt retro er flott! Bildene er til barnerommet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Tromsø

Bloggen inneholder hverdagslige eventer og utspill som kommer fra meg personlig med mindre noe annet er spesifisert. Jeg har mange tema som kan komme ut i uregelmessige utsprang (merk: kategorier). Kort om meg: Jeg bor i Tromsø og studerer historie ved UIT. Jeg er gift, har et barn og to katter. Jeg er optatt av retro interiør, men er veldig kresen på hva jeg selv kjøper. Selv om noe er fint eller rett awsome betyr det ikke at jeg kaster meg over visa kortet av den grunn. Har så langt delt litt av mitt og litt av det som fremdeles er i butikkene for de andre intresserte. På mote siden er det rockabilly som deles. Personlig er jeg veldig intresert i vitenskap og teknologisk utvikkling. Jeg er ateist og eneste grunnen til at jeg nevner det er for å forklare en den av min ivrige utspill på bloggen. Jeg har de siste årene gått fra å ikke helt bry meg om hva andre tror og mener til å bli en ganske "angry atheist",dog ikke helt fullt ut enda) Dersom noen har innvendinger eller kommentarer er det helt supert så lenge de ikke rettes mot meg eller mione personlig.

Om meg og bloggen...

    Blogg om familielivet, mine besettelser og irritasjoner. Studenthverdagen og ikke minst Tromsø. Bloggen trenger alltid tips og tilbakemeldinger, så send meg gjerne en epost! (Link under) Kort om meg... 29 år, student, mamma, nabokjerring og handy woman. Jeg elsker retro, second hand, 50-talls og rockabilly stil. Er EKSTREMT kresen, men lett å distrahere med noe som får øynene til å glitre. Bor i Tromsø, studerer historie, gift med drømme mannen! Navn på nettsiden

Kategorier

Arkiv

hits