Bursdagsgaver blir til veske.Jeg fylte år i helgen og i den sammenheng var jeg så heldig å få bursdagsgaver inn på konto. Flink som jeg er har jeg i dag kjøpt en gave til meg selv for de pengene. Vesken er fra Plasticland som er en av mine absolutt favoritt butikker. Ved siden av mynt fikk jeg blant annet; Willfa vaffel jern som piper når vaffelen er ferdig, cakepopps sett, gavekort hos essence spa, tubeskjerf i lilla med stjerner, kjøkken klokke, et gerilja-skilt, en årgang med "Urd" et kvinnemagasin fra 1955. Urd er veldig gøy bla i for å finne ideer til interiør og se på de morsomme reklamene som lover like mye gull og fantastiske skoger som i dag. Ellers i hverdagen er den full av fart og spenning. Skal snart pusse opp barnerommet. Det gleder vi oss til. Jeg har satt av uken etter påske til det. På universitetet er det rolig disse ukene. Det gir rom for trening, kvelds spilling og lesing og hobby aktiviteter på dagtid. Leelou har fått sine første ski og har flittig underbygd at "nordmenn er født med ski på beina". Langt i fra om jeg hadde vert like stødig og modig om jeg hadde fått ski på beina i dag. Apropo det... Må vel kjøpe meg ski neste sesong. Jeg var så heldig å få vokse opp med vinter sesong på Bjorli og tenker ofte tilbake på de turene. Christian vil også på ski tur så det kan jo bli gøy. Kvikklunsj, kakao og pølse på valgliste ski på Kvaløya til neste sesong... Yey:) I kveld er det sein middag. Christian disker opp med and før vi skal drepe goblins til dessert. God kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Tromsø

Bloggen inneholder hverdagslige eventer og utspill som kommer fra meg personlig med mindre noe annet er spesifisert. Jeg har mange tema som kan komme ut i uregelmessige utsprang (merk: kategorier). Kort om meg: Jeg bor i Tromsø og studerer historie ved UIT. Jeg er gift, har et barn og to katter. Jeg er optatt av retro interiør, men er veldig kresen på hva jeg selv kjøper. Selv om noe er fint eller rett awsome betyr det ikke at jeg kaster meg over visa kortet av den grunn. Har så langt delt litt av mitt og litt av det som fremdeles er i butikkene for de andre intresserte. På mote siden er det rockabilly som deles. Personlig er jeg veldig intresert i vitenskap og teknologisk utvikkling. Jeg er ateist og eneste grunnen til at jeg nevner det er for å forklare en den av min ivrige utspill på bloggen. Jeg har de siste årene gått fra å ikke helt bry meg om hva andre tror og mener til å bli en ganske "angry atheist",dog ikke helt fullt ut enda) Dersom noen har innvendinger eller kommentarer er det helt supert så lenge de ikke rettes mot meg eller mione personlig.

Om meg og bloggen...

    Blogg om familielivet, mine besettelser og irritasjoner. Studenthverdagen og ikke minst Tromsø. Bloggen trenger alltid tips og tilbakemeldinger, så send meg gjerne en epost! (Link under) Kort om meg... 29 år, student, mamma, nabokjerring og handy woman. Jeg elsker retro, second hand, 50-talls og rockabilly stil. Er EKSTREMT kresen, men lett å distrahere med noe som får øynene til å glitre. Bor i Tromsø, studerer historie, gift med drømme mannen! Navn på nettsiden

Kategorier

Arkiv

hits