Cake pops - årets burddags kake.

I år laget jeg cake-pops til bursdagen min, det ble en kjempe suksess. Jeg kan annbefale et jern de selger hoss Christiania Glassmagasin (199.- salg!) Det lager 12 kuler i slengen og steker dem på 5 minutter. Jeg jukser ofte når jeg lager slike små kaker og kjøper poser med ferdig mix. Til cakepops har jeg funet ut at muffins mixene til de fleste er veldig gode. Toros både lyse og med sjokolada (denne var best) ble brukt til søndagen. Det aller enkleste er å duppe i sjokolade og ta på litt strø. Her kan jeg annbefale å blande et egg og kansje en dersj mel oppi den smaltede (vannbad) sjokoladen. På den måten stivner den ikke helt til i kjøleskapet og blir mindre... katastrofal (!?) å spise. Det var veldig morsomt å lage de grønne, men klok av skade skal jeg neste gang kjøpe candy-melts (cakas.no) i steden for å lage en melis røre. Melisen var vanskelig å få til. Den rant eller ble alt for tykk og ujevn. Det beste med disse er at det blir lite oppvask ;) I Tromså kan du få utstur på Britts på jekta og i byen, Sweetheart og Jernia på jekta. Det er de jeg vet om så langt. Så klart er det mange nettbutikker også, man fpr google litt runt for å finne det man vill ha. Jeg skal jakte på stands. Eventuelt lage selv... frem med 2.5 mm borr... hi hi!

Én kommentar

Benedicte

10.03.2013 kl.19:58

Cake Pop-jern ja, det var ingen dum ide.

Kanskje jeg skal ønske meg noe slikt :)

De ble veldig fine og smakte sikkert kjempegodt - nomnom

Skriv en ny kommentar

, Tromsø

Bloggen inneholder hverdagslige eventer og utspill som kommer fra meg personlig med mindre noe annet er spesifisert. Jeg har mange tema som kan komme ut i uregelmessige utsprang (merk: kategorier). Kort om meg: Jeg bor i Tromsø og studerer historie ved UIT. Jeg er gift, har et barn og to katter. Jeg er optatt av retro interiør, men er veldig kresen på hva jeg selv kjøper. Selv om noe er fint eller rett awsome betyr det ikke at jeg kaster meg over visa kortet av den grunn. Har så langt delt litt av mitt og litt av det som fremdeles er i butikkene for de andre intresserte. På mote siden er det rockabilly som deles. Personlig er jeg veldig intresert i vitenskap og teknologisk utvikkling. Jeg er ateist og eneste grunnen til at jeg nevner det er for å forklare en den av min ivrige utspill på bloggen. Jeg har de siste årene gått fra å ikke helt bry meg om hva andre tror og mener til å bli en ganske "angry atheist",dog ikke helt fullt ut enda) Dersom noen har innvendinger eller kommentarer er det helt supert så lenge de ikke rettes mot meg eller mione personlig.

Om meg og bloggen...

    Blogg om familielivet, mine besettelser og irritasjoner. Studenthverdagen og ikke minst Tromsø. Bloggen trenger alltid tips og tilbakemeldinger, så send meg gjerne en epost! (Link under) Kort om meg... 29 år, student, mamma, nabokjerring og handy woman. Jeg elsker retro, second hand, 50-talls og rockabilly stil. Er EKSTREMT kresen, men lett å distrahere med noe som får øynene til å glitre. Bor i Tromsø, studerer historie, gift med drømme mannen! Navn på nettsiden

Kategorier

Arkiv

hits