En liten ting til...

Har nettop skrevet et stykke om disse CG- jakkene fjortisene pendler mellom kjøpe senterene i og i dag kom jeg over denne artikkelen på dagbladet. Jeg er litt usikker på hva de ønsker å oppnå med den, men her er i hvertfall noen komentarer til den... Først og fremst vill jeg si at å se forskjell på en god "juksepels" og en ekte kan være veldig vanskelig. Det er ikke bestandig like "blinding-obvious" som på bildet hær. Som jeg også nevnte sist er også mye av CG-jakkene det de definerer som "snill-pels", men ikke alt og det veier ikke opp for de andre jegernes handlinger. Dessuten kan "jukse-pelsen" også være fra dyr...som sjæfer hund etc. Videre i artikkelen finner man en komentar fra Arild Martinsen som mener det ikke er forskjell på sau og mink... snill og slem- pels. Så han spiser minken, reven og de andre pels dyra? Hem... intresangt. Jeg føler at mitt poeng med forrige innleg ble litt tapt i all "rant"-ingen som foregikk. Men mitt hovedpoeng var at en jente/gutt på 15 år og oppover som aldri setter sine bein i -30 grader, som knapt er ute mellom kjøpesenter og skole trenger da for faen ikke en jakke til flerfoldige tusen kroner som er laget for ekstremvær. Det er unødvendig for foreldrene og for de "snille-pelsdyrene". Dessuten slår det meg som noe teit når disse litt eldre jentene man ser på byen ikke har noe under jakkene likevell... #langebarebeinistilettogjakkei10- !
Det er ikke lengre status å gå med pels. Man skal ta godt vare på de man har slik at de kan gå i arv så dersom noen absolutt vill bruke en så kan de det uten å kjøpe seg en ny. Å kaste maling på dem og alt dt der er bare idioti. Man gjør dem bare sint, kan ikke endre seres personlighet med en bøtte rød-maling selv om man skulle ønske det nå og da.

Jeg liker ideen om å bruke pelsen til å redde andre dyr, men ser ikke for meg at "russer-damene" (refererer til en kles-stil og ikke opphav ol.) kaster av seg kåpa for å redde hverken nøtteliten eller frøke harepus. Pels fra ikke-nyttedyr er unyttig, vi (den gjennomsnittlige mann i gata) trenger det over hode ikke. Akkurat nå er jeg fristet til å vinkle hele greia inn på veggis-bevegelsen og det som verre er (refererer til de som ....%&%!#$...) Men skal quote en kul fyr ( nudge nudge wink wink ) som sa at han; "klatret ikke til toppen av næringskjeden for å spise kanin-for" og la det være med det i denne omgang!Håper dyrebeskyttelsen ikke flår meg for å låne bildet deres! Link til donasjons muligheter i bildet!!

Beklager dersom det er mange skrivefeil. Har ikke tid til korektur nå... eller gidder ikke...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Tromsø

Bloggen inneholder hverdagslige eventer og utspill som kommer fra meg personlig med mindre noe annet er spesifisert. Jeg har mange tema som kan komme ut i uregelmessige utsprang (merk: kategorier). Kort om meg: Jeg bor i Tromsø og studerer historie ved UIT. Jeg er gift, har et barn og to katter. Jeg er optatt av retro interiør, men er veldig kresen på hva jeg selv kjøper. Selv om noe er fint eller rett awsome betyr det ikke at jeg kaster meg over visa kortet av den grunn. Har så langt delt litt av mitt og litt av det som fremdeles er i butikkene for de andre intresserte. På mote siden er det rockabilly som deles. Personlig er jeg veldig intresert i vitenskap og teknologisk utvikkling. Jeg er ateist og eneste grunnen til at jeg nevner det er for å forklare en den av min ivrige utspill på bloggen. Jeg har de siste årene gått fra å ikke helt bry meg om hva andre tror og mener til å bli en ganske "angry atheist",dog ikke helt fullt ut enda) Dersom noen har innvendinger eller kommentarer er det helt supert så lenge de ikke rettes mot meg eller mione personlig.

Om meg og bloggen...

    Blogg om familielivet, mine besettelser og irritasjoner. Studenthverdagen og ikke minst Tromsø. Bloggen trenger alltid tips og tilbakemeldinger, så send meg gjerne en epost! (Link under) Kort om meg... 29 år, student, mamma, nabokjerring og handy woman. Jeg elsker retro, second hand, 50-talls og rockabilly stil. Er EKSTREMT kresen, men lett å distrahere med noe som får øynene til å glitre. Bor i Tromsø, studerer historie, gift med drømme mannen! Navn på nettsiden

Kategorier

Arkiv

hits