Fotoshoot i Tromsø, en ny opplevelse...

Dette er bare 3 av sikkert 300 bilder vi tok den ene kvelden i studio. Geir-Inge Buschmann er en "up-and-comming"  (om det er så man sier) fotograf i Tromsø som enda driver beskjedent på hoddy nivå. Jeg klarte å snike til meg noen timer i studio via en bekjent. Hele opplevelsen var ekstremt spennende og veldig givende. Vanligvis er det kansje 10 bilder man ser etter på og tenker - ikke verst.. Denne gangen var det kansje 100 av 300 som ikke var så heldig... Jeg er i hvertfall super fornøyd med resultatene og gleder meg til neste gang!

Bildet jeg bruker i headder er tatt av han. Gå inn på hjemme side å ta en titt på flere av hans bilder og ta kontakt dersom du selv er interesert i en shoot! 

Her er litt om fotografen fra hans hjemme side:

Navnet er Geir-Inge Buschmann og jeg bor i Tromsø.
Er blitt 29 år ung og har fått en voksende interesse for fotografering.
Jeg liker å ta bilder av alt og alle, og når jeg ikke er på jobb er jeg enten ute i felten og tar bilder (om været tillater det selvfølgelig) eller så sitter jeg forran pcen og redigerer bilder i photoshop.

Fikk min første speilrefleks i julegave julen 2010, så er fremdeles ganske fersk i gamet.
Men er såpass lærevillig at jeg sjelden lar kameraet ligge om jeg skal noen steder.
Følelsen av å få til ett godt sluttprodukt (bilde + redigering) er topp, og kan fort bli veldig fornøyd med meg selv, men er straks ute etter å levere enda bedre bilder enn det jeg har gjort ferdig fra før, så her kan man ikke ligge på latsiden :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Tromsø

Bloggen inneholder hverdagslige eventer og utspill som kommer fra meg personlig med mindre noe annet er spesifisert. Jeg har mange tema som kan komme ut i uregelmessige utsprang (merk: kategorier). Kort om meg: Jeg bor i Tromsø og studerer historie ved UIT. Jeg er gift, har et barn og to katter. Jeg er optatt av retro interiør, men er veldig kresen på hva jeg selv kjøper. Selv om noe er fint eller rett awsome betyr det ikke at jeg kaster meg over visa kortet av den grunn. Har så langt delt litt av mitt og litt av det som fremdeles er i butikkene for de andre intresserte. På mote siden er det rockabilly som deles. Personlig er jeg veldig intresert i vitenskap og teknologisk utvikkling. Jeg er ateist og eneste grunnen til at jeg nevner det er for å forklare en den av min ivrige utspill på bloggen. Jeg har de siste årene gått fra å ikke helt bry meg om hva andre tror og mener til å bli en ganske "angry atheist",dog ikke helt fullt ut enda) Dersom noen har innvendinger eller kommentarer er det helt supert så lenge de ikke rettes mot meg eller mione personlig.

Om meg og bloggen...

    Blogg om familielivet, mine besettelser og irritasjoner. Studenthverdagen og ikke minst Tromsø. Bloggen trenger alltid tips og tilbakemeldinger, så send meg gjerne en epost! (Link under) Kort om meg... 29 år, student, mamma, nabokjerring og handy woman. Jeg elsker retro, second hand, 50-talls og rockabilly stil. Er EKSTREMT kresen, men lett å distrahere med noe som får øynene til å glitre. Bor i Tromsø, studerer historie, gift med drømme mannen! Navn på nettsiden

Kategorier

Arkiv

hits